Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Per parą ugniagesiai 29 kartus vyko šalinti nuvirtusių medžių

Per parą ugniagesiai 29 kartus vyko šalinti nuvirtusių medžių. Dažniausiai jie krito ant važiuojamosios kelio dalies, įvykių metu žmonės nenukentėjo, apgadintas turtas.

„Nebuvo stipraus vėjo, medžiai virto dėl šlapio sniego“, – BNS sakė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Laura Valauskienė.

Kaune, miesto centre K. Donelaičio gatvėje, nuvirtę ir nulūžę du medžiai atsirėmė į namo sieną. Gelbėtojai aptvėrė teritoriją ir budėjo to, kol atvyko Kauno miesto savivaldybės atstovai spręsti dėl medžio šalinimo darbų.

Tuo metu Sukilėlių prospekte 79 medis nuvirto ant lengvųjų automobilių „VW Passat“ ir „Hyundai i30“. Medis buvo supjaustytas grandininiu pjūklu ir patrauktas.

Šilutėje, prie Lietuvininkų gatvės 23, medis nuvirto ant automobilio „Peugeot 308“.

„Būtų gerai, kad gyventojai nestatytų automobilių po medžiais, nes jie gali nuvirsti ne tik dėl vėjo, bet ir šlapio sniego“, – sakė L. Valauskienė.

Panevėžio ir Tauragės apskrityse nuvirtusius medžius ugniagesiai šalino po 7 kartus, Kauno apskrityje – 6 kartus, Marijampolės apskrityje – 5, Klaipėdos  – 3, Alytaus apskrityje 1 – kartą.

Rekomenduojami video