Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Salotos stiklainyje – patogu, sveika, skanu ir gražu

Prasidėjus naujiems metams, turbūt ne viena pažadėjote sau šiemet maitintis sveikiau. Tačiau pažadėti yra daug lengviau nei padaryti, tiesa? Nuolat skubant, daug dirbant, tvarkant begales reikalų dažnai būna sunku ne tik rasti laiko pavalgyti, bet ir pagalvoti, kaip ir kur kuo sveikiau pasimaitinti. Todėl ši iš anksto paruoštų salotų stiklainyje idėja galėtų tapti tikru išsigelbėjimu toms, kurios amžiais neturi laiko ir nieko nespėja.

Salotas stiklainyje paruošti – juokų darbas. Tiesiog susipirkite mėgstamus ingredientus, juos supjaustykite ir sluoksniais suberkite į stiklainį. Atminkite, kad pirmiausia reikia įpilti padažą, o minkščiausias salotų sudedamąsias dalis dėti viršuje. Eiliškumas turėtų būti toks: padažas, kietos daržovės, minkštos daržovės, mėsa ir sūris, sėklos ir riešutai. žalumynai. Tokį stiklainiuką patogu nešiotis rankinėje, o atėjus pietų metui, tereiks jį išsitraukti, gerai pakratyti, kad padažas susimaišytų su daržovėmis ar kitais ingredientais, ir valgyti.

Salotų stiklainyje receptai:

1. Padažas (alyvuogių aliejus, citrinos sultys, medus), vyšniniai pomidorai, agurkai, raudonieji svogūnai, fetos sūris, žalumynai.

2. Tako padažas, kietasis sūris, juodosios alyvuogės, vyšniniai pomidorai, raudonieji svogūnai, juodosios pupelės, špinatų lapai.

3. Padažas, pievagrybiai, smidrai, kepta vištiena, vyšniniai pomidorai, geltonoji paprika, špinatų lapai.

Rekomenduojami video